Ren omega-3 olie fra 100 % arktisk vildfisk med koldpresset olivenolie og vitamin D3 – tilsat en frisk smag af citron og appelsin.
Bestil dit 6 måneders abonnement idag! 
Ren omega-3 olie fra 100 % arktisk vildfisk (EPA og DHA) med koldpresset økologisk olivenolie, smag af (naturlig citron), vitamin D3, antioksidant miks: Naturlig rosmarin ekstrakt, vitamin E (ekstrakt rig på tocopherol). Bestil Pure Arctic Oil til 6 måneder enten som abonnement, ½ års pakke eller helårs pakke. ½ og helårs pakke er portofri Du kan vælge Pure Arctic Oil med eller uden EQ Omega-6/Omega-3 Ratio Test. Du tager den første test før du starter med EQ Pure Arctic Oil og den anden test 120 dage senere. Vi anbefaler dobbelt dosis af EQ Pure Arctic Oil de første 2 måned. Resultater viser at ved at bruge EQ Pure Arctic Oil i minimum 120 dage, har de fleste opnået en bedre fedtsyrebalance i kroppen. EQ Pure Arctic Oil består af ren omega-3 olje fra torsk fisket i det kolde, næringsrige arktiske hav udenfor den norske kyst.

Er der noget du undrer dig over vedrørende EQ Pure Arctic Oil kan du læse vores FAQ HER.

  • Ikke tilsat andre fiskeolier eller syntetiske tilsætningsstoffer
  • En balanceret olie for et optimalt forhold mellem mængde omega-6 og omega-3
  • Godt for hjerte-/kar, hjerne, syn, immunforsvar og muskler
  • Bidrager til normalt blodtryk og normalt kolesterol-, kalcium- og triglyseridniveau i blodet
  • Fiskeolien er MSC- og CoC-certificeret og kommer fra bærekraftig norsk fiskeindustri
  • Tilsat polyfenoler fra en højkvalitets, koldpresset olivenolie, vitamin D3 og en frisk smag af citron og appelsin
  • 100 % naturlig
Se udvalg

Husk at henvise til ID nummer: 4282350 ved køb af produkter fra Eqology.

EQ PURE K2

Et anti-age vitamin, der fremmer sunde knogler og blodkar.

Videnskabelige undersøgelser har påvist, at kroppen har brug for et dagligt indtag på mindst 180 µg for at opnå en maksimal gavnlig effekt. EQ K2+D3 indeholder derfor 200 µg og 40 µg D3-vitamin i hver daglig dosis på 1 kapsel.

Hvem har brug for K2-vitamin?

De forskningsresultater, der er blevet offentliggjort i løbet af det seneste årti, viser, at K2-vitamin er et vigtig bidrag til udviklingen af knoglesubstansen, mens den vokser, det hjælper til at opretholde stærke knogler gennem et normalt liv og mindsker risikoen for at udvikle knogleskørhed. Derudover er der bevis for, at et regelmæssigt indtag af K2-vitamin holder blodkarrene fleksible, hvilket reducerer risikoen for udvikling af for højt blodtryk, hjertekarsygdomme eller kredsløbssygdomme.

EQ Vitamin K2 Test Kit

Med hjælp fra et enkelt egen-administreret instrument kan du hurtigt modtage din serum-koncentration af vitamin K2 (MK7). ”Koncentrations-tallet” for vitamin K2 i dit blod giver dig en indikation af din relative risiko for at udvikle en hjerte/kar-sygdom og/eller svage knogler.

Se en lille film om denne test HER

Dine resultater vil være tilgængelige på omegaratiotest.com/da efter 15-20 hverdage.

Se udvalg

Husk at henvise til ID nummer: 4282350 ved køb af produkter fra Eqology.

EQ SHAKE

MED VANILLE, CHOKOLADE, JORDBÆR OG BANANSMAG

Måltidserstatning til vægtkontrol

EQ Shake er en unik måltidserstatter som kun giver 210 kcal blandet med letmælk. Produktet er eksklusivt fremstillet udelukkende af de bedste råvarer og ingredienser, og indeholder hele 50% højkvalitets protein (25 g pr. måltid), BCAA (forgrenede aminosyrer), 12 vitaminer, 11 mineraler, komplekse kulhydrater med lav GI, fibre og essentielle fedtsyrer.

Fordele:

·        Ingen kunstige sødemidler og ikke tilsat sukker

·        Ingen kunstige aromaer eller farvestoffer

·        Ingen kunstige konserveringsmidler

·        Ingen gluten eller GMO

·        Lav GI.

Se udvalg

Husk at henvise til ID nummer: 4282350 ved køb af produkter fra Eqology.

Nyhed nu med forsikring fra Eqology

Om Eqology fiskeolie

Hvorfor Eqology?

Se flere videoer om Eqology´s produkter HER.

Superior Taste Award

Superior Taste Award tildeles hvert år fødevare- og drikkevareproducenter for deres produkters udsøgte smag og kvalitet. Prisen blev grundlagt i 2005 af International Taste and Quality Institute i Bruxelles, Belgien. Alle produkter bliver inddelt i seks kategorier og blindtestes af et panel af dommere.

Se resultatet for Pure Arctic Oil HER